Computers

TERUG en vroeger

[left.htm]

helloCLR.gif (9578 bytes)Toen ik klein was en men vroeg mij wat ik wou worden, zei ik altijd : "Wat ik ga worden, bestaat nu nog niet.....", en ik heb gelijk gehad (weeral...).

Ik heb in mijn carrière 42 jaar tussen en met computers gewerkt. Het grootste deel daarvan binnen de mainframe-omgeving.
Dat klinkt misschien minder sexy voor de jeugd, maar het zijn fantastische systemen om mee te werken.
Daarnaast behoren ook PC's, smarphones en zelfs alarmsystemen tot de brede materie waar ik graag mee bezig ben en daardoor ook redelijk onder de knie heb.

Grafische programma's op PC passen natuurlijk in mijn "grafische" hobby.
Het creëren van fantasiewerelden of toestanden visualiseren die niet echt zijn, maar misschien wenselijk of als kritiek, vind ik groots amusement.
Een verzameling daarvan vind je terug op de website die ik creëerde tijdens de Corona Lockdowns (tijd genoeg) en waarin vooral de politiek gehekeld wordt.
Kijk eens op https://corona-lockdowns.jouwweb.be

Mijn werk en een aantal van mijn hobbies lopen dus zo wat door mekaar, ik kon me dan ook nergens goedkoper amuseren dan op mijn werk......
Sinds mijn pensioen in 2019, geen mainframes meer, maar des te meer PC's en smartphones. ZE weten mij allemaal wel te vinden met problemen...

en ook daar prijs ik mij gelukkig mee (als een mens kan helpen hé...). 

happyCLR.gif (19548 bytes)

Als voorbeeld van grafische truukjes staat hier mijn zwaardgevecht dat we in "Koning Arthur" op toneel brachten in een wat fantastische omgeving